Groot Landelijk Event

Aanmelden

22 april online start van

Het grote Landelijke POH/PVK/PVH Event

Samen voor de beste zorg. Ga met ons mee!
Door de dreiging van het COVID-virus is een ontmoeting op locatie niet mogelijk, maar dankzij ons online event kun je tóch je collega’s ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen! En dat alles vanaf jouw eigen plek thuis of op je werk.

Ga met ons mee!
In een speciaal ontworpen digitale omgeving nemen we je mee op een virtuele ontdekking door ons POH/PVK/PVH landschap. Vanuit je plek ben je aanwezig bij tafelgesprekken tussen zorgexperts in de studio, om vervolgens tijdens je zelfgekozen 30 minutensessies met zorgprofessionals nieuwe of verdiepende kennis op te doen. Gedurende het event kun je je stem laten horen aan discussietafels, je collega’s ontmoeten in interactieve sessies of digitale informatiestands bezoeken.

Waarheen?
We nemen je graag mee in de ontwikkeling van ons vak; van verleden naar heden naar toekomst. Waar staan wij als zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk, verpleeghuis, gehandicaptenzorg, HAP, defensie of asielzoekerszorg? Hoe staan wij in contact met de patiënt en met onszelf? Vanuit de focus op de thema’s Zorg, Innovatie en Leefstijl bieden we de gelegenheid voor het opdoen van kennis en verdieping van aanwezige kwaliteiten op professioneel en persoonlijk vlak en kijken we naar de zorg in de toekomst.

Wanneer?
Het event vindt plaats op 3 momenten: 22 april, 20 mei en 15 juni.
Lees verder bij event

Wees erbij en laat je verrassen. Online op je eigen plek, en toch met elkaar.
Zet de data in je agenda en geef je nu op als geïnteresseerde!