Groot Landelijk Event

Save the date

Let op: de nieuwe datum is 22 april 2021

Het grote landelijke POH/PVK/PVH event wordt verplaatst!

Vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) en de enorme druk op de zorg, hebben we besloten het grote landelijke POH/PVK/PVH event van 24 september te verplaatsen naar 22 april 2021. We doen dit uit respect voor alle zorgprofessionals, die nu andere zaken aan hun hoofd hebben, en om iedereen ruimte te geven het reguliere leven weer op te pakken, nadat het coronavirus onder controle is.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen, die zich inzet om het coronavirus te bestrijden, en wensen jullie heel veel sterkte.Ps: Wij gaan door met de voorbereidingen.
We organiseren een groots event, vol inspiratie, innovatie en interactie, speciaal voor de praktijkondersteuner en – verpleegkundigen.

Op deze dag draait alles om jouw ontwikkeling! Dus zorg dat je er bij bent en reserveer 22 april 2021 alvast in je agenda!

Wil je op de hoogte worden gehouden? Geef dan je interesse aan via de blauwe button. We informeren je zodra er meer bekend is over het programma en activiteiten op deze dag.