Groot Landelijk Event

Avondsessies op 20 mei en 15 juni

Het grote Landelijke POH/PVK/PVH Event

Samen voor de beste zorg. Ga met ons mee!
Door de dreiging van het COVID-virus is een ontmoeting op locatie niet mogelijk, maar dankzij ons online event kun je tóch je collega’s ontmoeten en nieuwe inzichten opdoen! En dat alles vanaf jouw eigen plek thuis of op je werk.

Op 22 april was de start van het event: samen beleefden we online een mooie, inspirerende dag met onder andere vele sprekers, interessante discussies in de studio en online ontmoetingen. Gelukkig is het Event nog niet voorbij en hebben we nog 2 avonden vol mooie onderwerpen en sprekers voor de boeg.

Heb jij je al ingeschreven voor de avondsessies?

Dat kan nog steeds! Er is nog plek op beide avonden. Via het online aanmeldformulier kun je je aanmelden.

 

Ga met ons mee!
In een speciaal ontworpen digitale omgeving nemen we je mee op een virtuele ontdekking door ons POH/PVK/PVH landschap. Op 22 april waren er in de ochtend tafelgesprekken in de studio. In de middag volgden de deelnemers zelf de parallelsessie naar keuze.

Datzelfde kunnen jullie nu doen tijdens de avondsessies van 20 mei en 15 juni. Je kunt als deelnemer kiezen uit 2 rondes parallelsessies om zo met de gekozen zorgprofessional nieuwe of verdiepende kennis op te doen. Kijk snel wat het programma is op de beide avonden.

Ook op de avonden zijn er mogelijkheden om je collega’s te ontmoeten in interactieve sessies kun je een 15 minuten sessie van een partner volgen of een digitale informatiestand bezoeken. Je ontvangt ook een link naar de digitale congresbox waar je heel veel informatie kunt vinden, aangeboden door de partners.

Waarheen?
We nemen je graag mee in de ontwikkeling van ons vak; van verleden naar heden naar toekomst. Waar staan wij als zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk, verpleeghuis, gehandicaptenzorg, HAP, defensie of asielzoekerszorg? Hoe staan wij in contact met de patiënt en met onszelf? Vanuit de focus op de thema’s Zorg, Innovatie en Leefstijl bieden we de gelegenheid voor het opdoen van kennis en verdieping van aanwezige kwaliteiten op professioneel en persoonlijk vlak en kijken we naar de zorg in de toekomst.

Wanneer?
Het event vindt plaats op 3 momenten: 22 april, 20 mei en 15 juni.
Er is nog plek op 20 mei en 15 juni. 
Lees verder bij event

Wees erbij en laat je verrassen. Online op je eigen plek, en toch met elkaar.