Groot Landelijk Event

Aanmelden

Avondsessie 20 mei

Ook op deze avond zal Tom van ’t Hek je welkom heten op de eerste avondsessie van Het Grote Landelijke POH/PVK/PVH Event.

De avond start met het webinar ‘De groeikansen van verandering’ door Joyce de Ruiter

Op haar zestiende kreeg Joyce de diagnose Ushersyndroom: “je wordt doof én blind”. Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Ondanks alles ziet Joyce de wereld positief, want zoals zij zelf zegt: “Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben én ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden.” Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid. Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien? Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Joyce is auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Tijdens het webinar ‘De groeikansen van verandering’ vertelt Joyce over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen heeft kunnen ombuigen van een bedreiging naar een kans. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen. Je krijgt richting en concrete handvatten om een wendbare mindset te ontwikkelen en ontdekt dat iedere verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen.

Dus wat kies jij: onderuit of vooruit?


Aansluitend kun je weer kiezen uit een aantal parallelsessies.

 

Programma

19.30 - 19.35 uur    Welkom door Host - uitleg avond & platform

19.35 - 20.10 uur    Plenaire sessie - Joyce de Ruiter

20.10 - 20.15 uur    Pauze + bezoek samenwerkingspartners

20.15 - 20.45 uur    Parallelsessie 1

20.45 - 20.50 uur    Pauze + bezoek samenwerkingspartners

20.50 - 21.05 uur    15-minuten sessies

21.05 - 21.35 uur    Parallelsessie 2