Groot Landelijk Event

Aanmelden 20 mei en 15 juni

Het Grote Landelijke POH/PVK/PVH Event!

Aanmelden is nog mogelijk voor de avondsessies op 20 mei en 15 juni!

Door jezelf aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Je verplicht je tot het voldoen van het inschrijfgeld.
Annulering wordt verrekend door Margreet van Roest organiseert en regelt vof. 

De betaling van het cursusgeld dient vooraf te worden voldaan op rekeningnummer NL56 KNAB 0731 9705 00 t.n.v. 
Margreet van Roest organiseert en regelt vof o.v.v. het factuurnummer.

Op de volgende pagina kun je je aanmeldgegevens online invoeren. Je krijgt dan per e-mail een bevestiging van aanmelding en een factuur.

Let op! Bij sommige mailprogramma’s, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer je niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst de spambox.

Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen, stuur dan een mail naar info@grootlandelijkevent.nl. Je ontvangt dan een kopie van de bevestigingsmail. S.V.P. NIET DUBBEL AANMELDEN !!!

 

Ga verder

Leuk dat je wilt deelnemen aan dit Online Event!

Het is nu alleen nog mogelijk om je aan te melden voor de avondsessies op 20 mei en 15 juni.

Vul onderstaand formulier volledig in zodat we alle informatie van je hebben om het Online Event goed te kunnen organiseren en na afloop de door jou verdiende accreditatiepunten kunnen bijschrijven in het kwaliteitsregister V&V en NVvPO.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Ik meld me aan voor

Kies uw workshops

Kies hieronder de workshops waaraan je wilt deelnemen voor het avondevent op 20 mei.

Persoonsgegevens

Werkadres

Aanmeldcode

Factuurgegevens

Dit kun je overslaan als de factuurgegevens hetzelfde zijn als je aanmeldgegevens. Moet de factuur op naam van bijvoorbeeld je werkgever vul dat hieronder dan in. Als je op een later tijdstip nog wijzigingen in de factuur nodig hebt worden daar administratiekosten voor in rekening gebracht. (€15.-)

Lidmaatschap

Akkoord

! Het lijkt erop dat u een 'verplicht' veld niet hebt ingevuld of een keuzevakje niet hebt aangevinkt. Kijk de lijst nog even goed door en controleer uw gegevens. Ontbrekende velden worden in rood aangegeven.

Ga verder

Bedankt voor je aanmelding.

Binnen enkele minuten krijg je automatisch een bevestigings-email met een bijgesloten factuur.

Bij sommige mailprogramma's, zoals hotmail en gmail, komt de bevestigingsmail regelmatig aan in de spambox. Controleer, wanneer je niet binnen enkele minuten de bevestigingsmail ontvangt, eerst even je spambox. Heb je na een half uurtje nog niets ontvangen neem dan contact op via info@grootlandelijkevent.nl.